Kom Schaatsen!

Welkom op de prachtige ijsbaan van RooIce! Geniet van een onvergetelijke schaatservaring midden in het centrum van Rooi. Onze schaatsbaan is geopend in blokken van drie uur, zodat je voldoende tijd hebt om jouw schaatskunsten te tonen.

Schaats Tijdsloten:
10:00 – 13:00 uur
13:00 – 16:00 uur
16:00 – 19:00 uur
19:00 – 22:00 uur

Entree:
Bij het betalen van de entree mag je schaatsen gedurende het volledige blok. Wil je nog een blok schaatsen? Dan kun je eenvoudig opnieuw betalen voor een extra schaatsavontuur.

Belangrijke opmerking:
Tijden kunnen variëren, dus houd altijd de website in de gaten voor de meest actuele informatie. Mis geen moment van de winterse pret op RooIce!

Openingstijden & Tarieven

Tarieven

Entree schaatsen: € 5,- p.p. per tijdslot (excl. schaatshuur)
Schaatshuur:  € 3,- p.p. per tijdslot, per set schaatsen
10-rittenkaarten:  € 40,- 

De 10-rittenkaarten zijn te koop bij Het Roois Gasthuisje (wanneer gesloten bij Mediahuis Meierijstad). Tijdens RooIce zijn kaarten te koop bij de schaatsbaan. Met de 10-rittenkaart kun je zelf 10 keer komen schaatsen, maar je kan bijvoorbeeld ook 5 keer met z’n tweeën komen schaatsen, en zelfs 2 keer met vijf personen! Ook zijn de strips in te zetten om schaatsen te huren. Voor een entree inclusief schaatshuur worden er twee strippen afgestreept. 

De schaatsen huur je vanaf het moment dat je ze ophaalt, tot het moment dat je ze weer inlevert. Je mag de schaatsen niet mee naar huis nemen. Gebruik van eigen schaatsen is toegestaan. Schaatsen en dubbele ijzertjes zijn voor de allerkleinsten aanwezig. 

Schaatspret voor iedereen!

Het is verplicht om handschoenen te dragen wanneer je de ijsbaan betreedt. Vallen met handschoenen zorgt ervoor dat je geen schaafwonden krijgt en biedt enigszins bescherming tegen de schaatsen van anderen. 

Voor de allerkleinsten is er hulp in de vorm van Bobby de Zeehond! Deze biedt steun voor degene die erachter schaatst en een eventuele zitplek voorop. Zo kan iedereen plezier beleven op het ijs!

Let op: als de baan vol is, kan het zijn dat je even moet wachten!

Niet toegestaan op de schaatsbaan zijn: noren, klapschaatsen, (ijs)hockeysticks, sleden, kinderwagens, stoelen en andere attributen & hulpmiddelen.

Groepen

Reserveren voor schaatsen is al mogelijk voor groepen vanaf min. 25 personen incl. kinderen. Wil je hier meer over weten? Mail naar info@rooice.nl en we denken graag met je mee!

Schoolschaatsen

Firefly-girl-in-winter-clothes-ice-skating-in-a-white-and-blue-tint-watercolour-style-83163.jpg

Wil jij met je klas komen schaatsen? Wil jij aan jouw vriendjes en vriendinnetjes laten zien hoe goed jij kan schaatsen? Stuur ons dan een berichtje! 

Lijkt het jou leuk om met al je leerlingen het ijs op te gaan? Wil jij met jouw school herinneringen voor de kinderen maken waar ze het over 20 jaar nog over hebben? Neem contact met ons op via info@rooice.nl