OPROEP AAN ALLE ROOIENAREN
DIE IJSPRET WILLEN VOOR IEDEREEN

Wall of Friends

Word je vriend van Rooice dan kom je op de Wall of Friends bij de Schaatsbaan. Met het logo van je groep, school, klas of gewoon je eigen naam.

Neeltje (projectmanager Natuurlijk! Sint-Oedenrode. deed meteen een oproep in haar eigen vriendinnenclub de Rooise Zwets om bij te dragen. Zij hebben ieder €25 euro ingelegd en zijn nu officieel vriend van RooIce. Op die manier wordt de schaatsbaan echt voor Rooienaren en door Rooienaren. Neeltje: “We hebben vaker gezien wat we samen voor elkaar kunnen krijgen met al die enthousiastelingen en vriendengroepen in ons kleine, gezellige dorp. Dit is dus een oproep aan iedereen. Aan alle Rooise quizgroepen, koren, initiatiefnemers van de samenloop, verenigingen, scholen en andere groepen die willen bijdragen aan de schaatsvreugde. COVID-19 gooit helaas roet in het eten voor de Sinterklaasoptocht. Maar samen kunnen we zorgen dat dit feestje wel doorgaat. Zodat we dit roerige jaar op een Rooise manier kunnen afsluiten: samen lachend en zwierend op de markt.”

Word sponsor

Heeft u een (eigen) bedrijf of wilt u graag met uw organisatie sponsor worden? Kijk dan op onze sponsorpagina.

Wordt vriend van RooIce

Een mooi cadeau voor alle kinderen.
Loop jij al warm voor voor ijspret op de markt? Bedenk dan hoe mooi het zou zijn als je zelf kunt bijdragen aan dit geweldige cadeau voor iedereen in Sint-Oedenrode. En vooral voor de kinderen, die het misschien nog wel het meest verdienen van ons allemaal. Want potverdikke.... wat zou het toch skon zijn als we met z’n allen over onze eigen markt kunnen glijden.”

Hoe word je vriend en wat krijg je hiervoor? 
Vrolijke kinderen, blije snoeten, een gezellige sfeer tijdens de feestdagen en natuurlijk eeuwige roem! Jouw naam of die van je groep komt op de wall of friends waar iedereen langs schaatst. En voor elke 25 euro krijg je een entreeticket om weg te geven of zelf een keer te komen glijden. 

Schrijf je in!

Mocht COVID-19 toch weer de spelbreker worden. Dan blijven de kaartjes geldig voor Rooice 2021!

Wil je een bijdrage leveren aan ROOICE?

WE ZIJN OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS
EN SPONSOREN